Introductie

Marja van Wensen

De van oorsprong Koreaanse Marja van Wensen, docent, coach en counselor, staat bij veel mensen bekend om haar empatische vermogens. Empathie is het vermogen om je in te leven in de gevoelens of de gedachtegang van anderen. Het empatisch vermogen is een belangrijk element van emotionele intelligentie. Als je je kunt inleven in anderen, dan begrijp je hun emoties beter en kun je effectiever communiceren.  

Mede door haar warme uitstraling en haar natuurlijke manier van rapport maken voelen veel mensen zich tijdens een coachsessie direct op hun gemak en is zij in staat om met gevoel, humor en prikkelende vragen snel het beste bij haar cliŽnten naar boven te halen. Zij leert je jouw eigen hulpbronnen te vinden en te gebruiken.  

Marja heeft een grote dosis levenservaring en heeft ruim zes jaar ervaring met leerlingen in het speciaal onderwijs. Op dit moment is zij naast coach ook docent op een VMBO school en geeft zij les aan leerlingen van 12 tot en met 16 jaar. Zij raakte geÔnteresseerd in het Boeddhisme waarbij zij zich liet inspireren door de manier waarop je kan kijken naar de problemen die je in het dagelijks leven kunt ervaren. Daarnaast is het Boeddhisme een open levenswijze die door iedereen beoefend kan worden. Boeddhisten geloven dat ieder mens zelf beslist of hij verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn daden en of hij bewust wil worden van de waarheid.

Naast haar interesse in het Boeddhisme heeft zij zich verdiept in reiki en astrologie. Ook heeft zij diverse opleidingen praktische filosofie gevolgd. Haar levensdoel lijkt vooral in het teken te staan van wijsheid opdoen en dit door te geven. Voor haar zijn alle mensen gelijk ongeacht geloof en afkomst of leeftijd.  

Door haar oprechte liefde voor de medemens en interesse in onbewuste denkpatronen was het voor Marja een logische stap om een NLP opleiding te gaan volgen, tevens is zij gecertificeerd MatriXcoach. Haar kennis, kunde en levensfilosofie zet zij in tijdens het coachen van haar cliŽnten.